Monteringstekniker till Avestavagnen

 

Med vår unika kompetens och höga kvalitet är Unimet det självklara valet när våra kunder behöver hjälp med problemlösning och småskalig produktion. Vi på Unimet hjälper våra kunder att bli ännu starkare – och för att vi ska kunna göra det behöver vi nu stärka upp med en monteringstekniker för Avestavagnen.

Som monteringstekniker blir du en del av vårt team på Avestavagnen, som har till uppgift att montera våra kranvagnar och småvagnar. Den höga kvaliteten och det faktum att vi tillverkar våra vagnar själva från grunden gör Avestavagnen till ett erkänt och unikt varumärke både i och utanför Sverige. Nu söker vi dig som älskar att skruva, montera och bygga! Har du erfarenhet från mekanik, hydraulik och är händig med det mesta gör dig som klippt och skuren för denna roll. Du måste dessutom ha ett gott ordningssinne och känsla för kvalitet och tycka om att jobba både självständigt och i grupp.

För oss på UNIMET är det viktigt att vi trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Här är vi schyssta mot varandra och visar respekt för företagets riktlinjer och prioriteringar.

Unimet etablerades i Avesta 1968, och har sedan dess tillverkat diverse olika produkter för en bred kundbas. I dagsläget är vi ca 30 anställda, och planerar att växa till det dubbla inom ett par år. Vår kompetens är laser, metallbearbetning, svetsning och pulverlackering och utöver detta är vi tillverkare av vårt egna varumärke Avestavagnen. Vi är stolta över våra kompetenta och erfarna medarbetare som bidrar till att vi är det företag vi är, och att vi kan leverera den kvalitet vi gör.

Låter jobbet intressant? Maila din ansökan till info@unimet.se

 

Erfaren svetsare

 

Med vår unika kompetens och höga kvalitet är Unimet det självklara valet när våra kunder behöver hjälp med problemlösning och småskalig produktion. Vi på Unimet hjälper våra kunder att bli ännu starkare – och för att vi ska kunna göra det behöver vi nu stärka upp med en kompetent svetsare.

Som svetsare blir du en del av vår produktionsgrupp som har till uppgift att producera olika typer av produkter till hög kvalitet. Den höga kvaliteten är vårt signum och därmed också avgörande för vårt varumärke. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av olika svetsmetoder, både inom järn- och aluminiumsvetsning, samt att du har en god material- och mätkunskap. Dessutom är det viktigt att du som söker har ett gott ordningssinne en känsla för kvalitet. Har du truckkort är det ett plus.

För oss på UNIMET är det viktigt att vi trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Här är vi schyssta mot varandra och visar respekt för företagets riktlinjer och prioriteringar.

Unimet etablerades i Avesta 1968, och har sedan dess tillverkat diverse olika produkter för en bred kundbas. I dagsläget är vi ca 30 anställda, och planerar att växa till det dubbla inom ett par år. Vår kompetens är laser, metallbearbetning, svetsning och pulverlackering. Vi är stolta över våra kompetenta och erfarna medarbetare som bidrar till att vi är det företag vi är och att vi kan leverera den kvalitet vi gör.

Låter jobbet intressant? Maila din ansökan till info@unimet.se

 

Offertingenjör/konstruktör

 

Med vår unika kompetens och höga kvalitet är Unimet det självklara valet när våra kunder behöver hjälp med problemlösning och småskalig produktion. Vi på Unimet hjälper våra kunder att bli ännu starkare – och för att vi ska kunna göra det behöver vi nu stärka upp med en offertingenjör/konstruktör till vårt team i Avesta.

Som offertingenjör/konstruktör kommer du att jobba med en mycket viktig del av vår kund-/försäljningsprocess. I arbetsrollen ingår att ansvara för beredning (förberedande av tillverkning) av förfrågningar till en komplett offert, vilket innebär både problemlösning och konstruktion. I rollen ingår även att delta i kundmöten och säljaktiviteter samt att ansvara för att vi tillverkar produkten enligt kundens specifikationer och önskemål.

Rollen kräver att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete samt kunskap inom CAD-konstruktion (3D CAD, Inventor/Vault). Meriterande är om du har erfarenhet från metallbearbetning (aluminium, RF, tunnplåt) och tillverkande industri samt om du har arbetat i nära samarbete med produktion/svetsproduktion. Som person ser vi gärna att du är social, att du tycker om att träffa kunder och att lösa problem. Du är lösningsinriktad, noggrann, har dessutom en god känsla för kvalitet och brinner för att göra kunden nöjd. Du tycker om att jobba med snabba puckar både ensam och tillsammans med kollegor. Unimet är ett litet företag med korta beslutsvägar och högt i tak. Här hjälps vi åt när behovet finns, och nu behöver vi en ny teammedlem som vill vara med på vår tillväxtresa.

Unimet etablerades i Avesta 1968, och har sedan dess tillverkat diverse olika produkter för en bred kundbas. I dagsläget är vi ca 30 anställda, och planerar att växa till det dubbla inom ett par år. Vår kompetens är laser, metallbearbetning, svetsning och pulverlackering och utöver detta är vi tillverkare av vårt eget varumärke Avestavagnen. Vi är stolta över våra kompetenta och erfarna medarbetare som bidrar till att vi är det företag vi är, och att vi kan leverera den kvalitet vi gör.

Låter jobbet intressant? Maila din ansökan till info@unimet.se