Unimet växer och söker nu en kundansvarig

 

Som kundansvarig kommer du att ansvara för all kommunikation med företagets Unimetkunder och jobba med vår kund-/försäljningsprocess. I arbetsrollen ingår ansvar för order, offerter samt försäljning. I rollen ingår även att delta i kundmöten och säljaktiviteter samt att säkerställa att vi tillverkar produkten enligt kundens specifikationer och önskemål.

 

Rollen som kundansvarig kräver att du både tycker om att arbeta med administration och relationer. Meriterande är om du har erfarenhet från administrativt arbete (datorvana) samt att du har en god förståelse för metallarbete/produktion. Som person ser vi gärna att du är social, ordningsam samt att du tycker om att hjälpa till att lösa kundens problem. Du är lösningsinriktad, en god lyssnare och brinner för att göra kunden nöjd. Du tycker om att jobba med snabba puckar både ensam och tillsammans med kollegor. Unimet är ett litet företag med korta beslutsvägar och högt i tak. Här hjälps vi åt när behovet finns, och nu behöver vi en ny teammedlem som vill vara med på vår tillväxtresa.

 

Med vår unika kompetens och höga kvalitet är Unimet det självklara valet när våra kunder behöver hjälp med problemlösning och småskalig produktion. Vi på Unimet hjälper våra kunder att bli ännu starkare! Unimet etablerades i Avesta 1968, och har sedan dess tillverkat diverse olika produkter för en bred kundbas. I dagsläget är vi ca 30 anställda, och planerar att växa till det dubbla inom ett par år. Vår kompetens är laser, metallbearbetning, svetsning och pulverlackering och utöver detta är vi tillverkare av vårt eget varumärke Avestavagnen. Vi är stolta över våra kompetenta och erfarna medarbetare som bidrar till att vi är det företag vi är, och att vi kan leverera den kvalitet vi gör.

 

Låter jobbet intressant? Maila din ansökan till info@unimet.se senast 31 maj.

 

 

Mekanikkonstruktör

Har du något års erfarenhet som mekanikkonstruktör och känner dig redo för nästa steg? Gillar du teknik och utmanande projekt? Vi erbjuder nu en möjlighet att bli en teammedlem hos oss på Unimet.

Arbetsbeskrivning

Som mekanikkonstruktör hos oss kommer du att jobba nära vår produktion för att tillsammans ta fram rätt lösning för kundens behov. Din arbetsdag kommer att omfatta allt ifrån löpande konstruktionsjobb till förstudier, konceptutveckling, beredning och prissättning för offerter och utvecklingsprojekt av varierande storlek. Din roll kan innefatta allt ifrån konstruktör till beredare.

Våra kunder finns spridda över landet och inom ett flertal olika branscher, vilket ständigt ger oss möjligheter till nya spännande utmaningar.

Kvalifikationer

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har goda kunskaper i något av de vanligaste 3D CAD verktygen samt kunskaper i ritningsframtagning samt material och tillverkningsmetodik. I grunden har du ett teknikintresse och några års erfarenhet från produktutveckling och konstruktion. Du ska trivs att arbeta i nära samarbete med kunden och produktionen. Du ska kunna arbeta strukturerat och organiserat samt har ett driv att utvecklas och söka ny kunskap.

Som person är du driven och prestigelös. Du har en ansvarskännande inställning och är bra på att koordinera, samspela och kommunicera med andra i ditt dagliga arbete. Dessutom uttrycker du dig väl genom tal och skrift, både i svenska och engelska.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och där du har möjlighet att påverka Unimet och vår väg mot framtiden. Vi erbjuder en anställning med kollektivavtal och där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt!

Låter jobbet intressant? Maila din ansökan till info@unimet.se

 

Erfaren svetsare

Med vår unika kompetens och höga kvalitet är Unimet det självklara valet när våra kunder behöver hjälp med problemlösning och småskalig produktion. Vi på Unimet hjälper våra kunder att bli ännu starkare – och för att vi ska kunna göra det behöver vi nu stärka upp med en kompetent svetsare.

Som svetsare blir du en del av vår produktionsgrupp som har till uppgift att producera olika typer av produkter till hög kvalitet. Den höga kvaliteten är vårt signum och därmed också avgörande för vårt varumärke. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av olika svetsmetoder, både inom järn- och aluminiumsvetsning, samt att du har en god material- och mätkunskap. Dessutom är det viktigt att du som söker har ett gott ordningssinne en känsla för kvalitet. Har du truckkort är det ett plus.

För oss på UNIMET är det viktigt att vi trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Här är vi schyssta mot varandra och visar respekt för företagets riktlinjer och prioriteringar.

Unimet etablerades i Avesta 1968, och har sedan dess tillverkat diverse olika produkter för en bred kundbas. I dagsläget är vi ca 30 anställda, och planerar att växa till det dubbla inom ett par år. Vår kompetens är laser, metallbearbetning, svetsning och pulverlackering. Vi är stolta över våra kompetenta och erfarna medarbetare som bidrar till att vi är det företag vi är och att vi kan leverera den kvalitet vi gör.

Låter jobbet intressant? Maila din ansökan till info@unimet.se